22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Uyuşturucu karşıtı gençlerden müzik grubu

Antalyalı Rock müzik grubu Pandora, uyuşturucu kullanan bir insanın hayatını anlattıkları "Tanrım Yardım Et Bana" adlı şarkıya, kentin değişik yerlerinde klip çekti. Grup, klip ve şarkı yoluyla uyuşturucuyla mücadele konusuna dikkat çekmek istiyor.

Kaan Erdoğan, Selim Dağlı, Gizem Zerey, Çetin Feşel ve Ali Gazaner’den oluşan Pandora, "Tanrım Yardım Et Bana" adlı şarkı için hazırlanan klibin son sahnelerini Kalekapısı’nda tamamladı. Grup üyeleri, uyuşturucuyla mücadele konusuna dikkat çekmek istediklerini belirttiler.

Grup üyesi Selim Dağlı, Antalyalı oldukları için klip çekimi konusunda Antalya’daki değişik mekanları kullandıklarını söyledi. Şarkının, uyuşturucu kullanan bir insanın yaşamını konu aldığını belirten Dağlı, "Gençlerin uyuşturucu konusunda yeterli bilgiye sahip olduğunu düşünmüyoruz. Bu klibi izleyenler, uyuşturucu meselesini tekrar sorgulayacak. Klibin ses getireceğine inanıyoruz. Haber bültenlerinde bazı insanların uyuşturucu nedeniyle öldüğüne, öldürüldüğüne şahit oluyoruz. Ancak birileri bir yerlerde oturup sadece seyrediyor. Artık bu gidişe ’dur’ denmesini istiyoruz" diye konuştu.

Kalekapısı’ndaki klip çekimini çok sayıda vatandaş da ilgiyle izledi. Pandora’nın ilk albümünün önümüzdeki günlerde müzik marketlerde satışa sunulacağı belirtildi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 11:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?