22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

ANTALYA'DA UYUŞTURUCU MADDE OPERASYONU: 2 GÖZALTI

Antalya'da, okullarda uyuşturucu madde satmak için hazırlanan iki kişi, 35 kilogram esrar ile birlikte yakalandı.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, okul önleri ve çevrede bulunan kafelerde satmaya hazır halde uyuşturucu madde satılacağı bilgisini aldı. Kimlikleri belirlenen 2 zanlı takibe alındı.

Şüphelilerin, Işıklar Caddesi'nde okul karşısında bulunan bir kafede uyuşturucu maddeyi piyasaya sürmeye çalıştıkları belirlendi. Emniyet güçleri, bunun üzerine kafeye baskın düzenledi. Baskın sırasında 2 zanlı kafeden çıkarak kaçmaya başladı. Zanlıları yaya olarak kovalayan ekipler, Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde şüphelilerin içerisinde uyuşturucu madde bulunan çuvalı yola bırakarak kaçtığını gördü.

Kovalamacının ardından zanlılar yakalandı. O.K. (25) ve M.K. (26)'nın eğlence merkezlerinin kapanmasının ardından ellerinde bulunan 35 kilogram esrar maddesini okullarda satmaya hazırlandıkları tespit edildi. Zanlılar polisteki sorgunun ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 16:07:01
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 18:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bilal kahramanoğlu IP: 88.232.74.xxx Tarih : 15.09.2010 13:36:00

bu haberi yazan arkadaşıma sesleniyorum. bu olayda 3. şahıs da vardı. neden bu 3. şahıs gizli tutuluyor. şu suçsuz iki genci yakalayan polis 3. şahıs olan kişiyi kelepçeleyip ve elinden kaçırıyor. asıl suçlu kaçarken neden bu iki genci 1. dereceden suçlu olarak ilan ettiniz. halk bu iki suçsuz günahsız genci düşman biliyorlar. lanet olsun sizin medya anlayışınıza.bide torbadaki maddeyi 30 40 kilo olarak yazmışsınız. bende adliyeye gittim ve sadece 4 kilo 250 gramdı. lanet olsun size ve yalanlarınıza başkada bişey demiyorum. sadece sizden ricam bu yalan haberin doğrusunu yazmanızdır...