21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Antalya polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13 kilo toz esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri tarafından 'Şark Expresi' koduyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, Van'dan Antalya'ya toz esrar getiren bir kişi takibe alındı. Antalya'da uyuşturucu tacirlerinin esrar siparişi için Van'daki kuryeye "düğün başladı kınaları yetiştir" şifresini çözen narkotik dedektifleri operasyon için düğmeye bastı. 

Van'dan yolcu otobüsüyle Antalya'ya gelen kuryeyi otogarda gözaltına alan polis, valizlerde yaptığı aramalarda 13 kilo toz esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan kuryenin ifadeleri doğrultusunda 3 ayrı noktaya daha operasyon yapan polis, Antalya'da uyuşturucuyu piyasaya sürmek için bekleyen iki zanlıyı daha gözaltına aldı. 10 kilo kubar esrardan bir kilo toz esrar elde edildiği ifade edilirken, yakalanan 13 kilo toz esrar maddesinin şimdiye kadar Antalya'da yakalanan en yüksek miktar olduğu öğrenildi. 

Operasyonda gözaltına alınan ve uyuşturucu satmaktan sabıkaları bulunan kurye Ömer Y. ile esrarları Antalya'da eğlence mekanlarında piyasaya sürmeye hazırlanan Cengiz A. ile Alaaddin B. sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 11:33:58
Güncelleme :14 Ağustos 2008 Perşembe 13:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?