1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Uyuşturucu satıcılarına polis darbesi

Antalya'da, uyuşturucu servisi yapan altı kişi yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerince yürütülen çalışmalar sonuçlandı.

Buna göre, yakalanan zanlıların, Antalya merkezinde eroin maddelerini, Meydankavağı ve Kızıltoprak bölgeleri ile 100. Yıl caddesi civarındaki eroin maddesi kullanan şahıslara motosikletle servis ederek kazanç sağladıkları öğrenildi. Bu suç örgütüne yapılan operasyonda altı kişi yakalandı.

Şahıslara yönelik sürdürülen üç aylık çalışma sonucunda, 19-20 Mart tarihlerinde dört ayrı noktada yapılan operasyonda biri yaşı küçük olmak üzere toplam 6 şahıs, satışa hazır hale getirilmiş toplam 100 paket halinde 132 gram 4 miligram eroin maddesi ile birlikte yakalandı.

Olayla ilgili yakalanan altı şüpheli 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak', 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak' suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Uyuşturucu madde ve madde bağımlılığıyla mücadelenin süreceğini belirten emniyet ekipleri, insanları zehirlemek isteyen uyuşturucu tacirlerine yönelik sürdürülen mücadelenin, vatandaşlarımızın emniyete ulaştırdığı bilgilerin katkısıyla devam ettiğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 12:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?