21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Uyuşturucu şifresi: Çift kaşarlı tost!

ANTALYA'daki Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu binasına 20 metre mesafede bulunan kafeteryada uyuşturucu satışı yapıldığı ortaya çıktı.

Narkotik polisin ‘Turkuaz’ adını verdiği operasyonda üniversite öğrencilerine uyuşturucu satan 6 kişi ile birlikte 4 kilo esrar ve 150 ekstacy hap ele geçirildi.

Antalya Emniyeti Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı Çallı semtindeki Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu karşısındaki kafeteryada üniversite öğrencilerine uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yaklaşık 3 ay boyunca kafeteryayı izlemeye alan polis, dün sabaha karşı yaptığı operasyonla 6 kişiyi gözaltına aldı. Polis tarafından yakalanan ve akraba olmayan Ahmet Ç., Mehmet Ç., Kadir Ç., Nurullah Ç., Sait Ç. ve Nuri Ozan K. sorgulanmak üzere Narkotik Büro Amirliği'ne götürüldü. Zanlıların kaldıkları yerlerde ve üstlerinde yapılan aramalarda 4 kilo esrar ve 150 ekstacy hap ele geçirildi.

Polisin yaptığı çalışmada, üniversitelilere kafeteryada uyuşturucu satan şebeke üyelerinin şifre olarak ‘Çift kaşarlı tost’ sözlerini kullandığı ortaya çıktı.

Çete üyelerinin uyuşturucu maddeleri Diyarbakır'dan getirdikleri, kuryeliğini Nuri Ozan K.'nın yaptığı belirlendi.

...
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 15:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?