21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Vali, Antalyalıların bayramını kutladı

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel kent halkının Ramazan Bayramı'nı kutladı.


Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada: "Ramazan Bayramları, sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendirdiğimiz, sevgi ve kardeşlik duygularımızı doruğa ulaştırdığımız ve milletçe birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdiğimiz müstesna günlerdir. Bu duygular içerisinde tüm Antalyalıların, sağlık, huzur ve mutluluklar içerisinde bir Bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.


Ramazan Ayı süresince il sınırında her gün 32 bin kişinin aşevleri, iftar mekan ve çadırlarından yararlandığını, ifade eden Vali Yüksel, "İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından 42 bin aileye muhtelif gıda paketi dağıtıldı. 33 bin 520 aileye kömür yardımı yapılmasına ilişkin hazırlıklara da başlandı . Sevgi ve hoşgörülerini her zaman olduğu gibi öne çıkararak ihtiyaç sahiplerine etkili yardımlarla sosyal yardımlaşma ve dayanışma örneklerini veren hayırsever Antalyalılara " diye konuştu.


Vali Yüksel mesajının son bölümünde, bayram süresince güvenlik tertip ve tedbirlerinin etkili ve kararlı bir şekilde yerine getirileceğini vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 12:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?