22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vali Altıparmak'tan tam destek

VALİ ALTIPARMAK'TAN, ANTALYASPOR'A TAM DESTEK

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Yılmaz, Hüseyin Acarlıoğlu, Tahsin Aksoy, Nuri Ülker ve Erol Taşkoparan geçtiğimiz günlerde Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. Vali Altıparmak'a Antalya'daki yeni görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Akıncıoğlu, kulübün genel durumu ile mali konularda bilgiler verdi. Başkan Akıncıoğlu, "Her platformda Antalyaspor'u destekleyeceğinizden eminim. Camia adına en içten dileklerimle hoşgeldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ise destek için üzerine düşeni her zaman yapacağını belirterek, "Antalyaspor, sportif faaliyetlerinin ötesinde şehrimizin ekonomisi ve tanıtımı için büyük öneme sahip. Gelecek sezon ligde ve kupada başarılar diliyorum. Ve her fırsatta kırmızı-beyazlıların destekçisi olacağım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hasan Akıncıoğlu ziyaret anısına Vali Altıparmak'a üzerinde isminin yazılı olduğu Antalyaspor forması, kaşkol ve flama hediye etti.

VALİ ALTIPARMAK'TAN, ANTALYASPOR'A TAM DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 14:12:00
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 14:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?