22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vali gazetecilere veda etti

VALİ GAZETECİLERE VEDA ETTİ

Ankara Valisi olarak atanan Alaaddin Yüksel, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya geldi.

Ankara Valisi olarak atanan Alaaddin Yüksel, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, cemiyet yönetimi ve gazetecilerin karşıladığı Vali Yüksel, “Yüreğim çok şey söylemek istiyor. Ama heyecandan kelimeleri yan yana getirmeye zorlanıyorum. Antalya’da son derece keyifli bir çalışma dönemi geçirdim” dedi.

BÜYÜK ÖDÜL YÜREKTE KALMAK

Bir şehirde 7,5 yıl kalmış olmanın kamu yönetiminde önemli bir süreç olduğunu belirten Vali Yüksel, “Ancak devlet yönetiminde süre bir şeyi ifade etmez. Kamu yöneticilerinin insanların yüreğinde nasıl bir yer edindiği tartışılmalıdır. İbradı’nın Ormana’sında gitmeme üzülen biri varsa, beni yüreğinde taşıyorsa, benim için bundan daha büyük ödül yok. Birkaç yıl sonra yolda beni gören bir Antalyalı beni kucaklarsa, büyük ödül olur” dedi.

Antalya’da beraber üzüldük, beraber sevindik diyen Yüksel, “Antalyaspor küme düşünce boynumuzu beraber büktük. Süper Lig’e çıkmak için beraber çalıştık. 3 milyonlardan 10 milyon turisti hedefledik. 350’ye yakın okul yaptık. 80 senede yapılan 8 bin 200 dersliğe son 5 yılda 4 bin 500 daha ilave ettik. 7,5 yılda oyunu tüm sahaya yayıp, 90 dakika topu ayağımızda tutmaya çalıştık” dedi.

KENTİ BERABER OMUZLADIK

Markalaşan Antalya’nın heryerinde gazetecilerin emeğinin olduğunu ifade eden Vali Alaaddin Yüksel, “Bugün Antalya parlayan bir yıldız ise, bunda en büyük paylardan biri gazetecilerindir. Antalya basını hep, kişileri değil, kentin dinamiklerini pohpohladı. Güzel Antalya’yı, marka Antalya’yı beraber yazdık. Kenti hep beraber omuzladık” diye konuştu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ise Vali Alaaddin Yüksel’in Antalya’da görevde olduğu 7,5 yılın çok önemli olduğunu söyledi. Yeni, “Bir kentte 7,5 yıl görevde olmak önemli. Ama asıl önemli olan, Antalya’ya yapılan hizmetler. Vali Yüksel, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetler kadarını 7,5 yıla sığdırmıştır. Hepimiz için gerçek bir dost oldu. Herkesin sevgisini kazandı. Böyle bir iz bıraktı” dedi.

VALİ GAZETECİLERE VEDA ETTİ
VALİ GAZETECİLERE VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 18:15:00
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 23:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?