22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vali Yüksel Alanya'da

VALİ YÜKSEL’İN ALANYA ZİYARETİ

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Alanya’nın Dünyaya açılan en güzel penceresi olduğunu belirterek, “Alanya Turizmle kalmayıp Avrupa Futbol Şampiyonası Oba'daki Futbol sahası bittiği takdirde burada yapılacak” dedi.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Alanya’da Kaymakamlık binası önünde Hulusi Doğan ve mülki amirler tarafından karşıladı.

Kaymakam Doğan’dan Alanya hakkında brifing alan Vali Yüksel, Alanya’nın Dünya ya açılan en güzel penceresi olduğunu söyledi.

Alanya’ya Hamdullah Emin Paşa isimli üniversitenin açılacağı müjdesini de veren Yüksel, “Alanya'da Okul yaptırmak için yarış eden Alanyalıları kutluyorum, Alanya Dünyanın en güzel açılan penceresi buraya iyi bakıp kollayacağız. Alanya Turizmle kalmayıp Avrupa Futbol Şampiyonasını da burada yapmayı planlıyoruz. Oba Beldesindeki futbol sahası Avrupa ve UEFA standartlarında hazırlanıyor” dedi.

Vali Yüksel daha sonra, Belediye Başkanı Hasan Siphahioğlu’ndan Alanya Kalesi hakkında bilgi aldı. Alaaddin Yüksel ile bir süre sohbet eden Başkan Sipahioğlu yaptığı çalışmalar ile bilgi verdi. Vali Yüksel daha sonra Kaymakam, Belediye Başkanlarıyla birlikte Alanya Sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan Vali Alaaddin Yüksel'i kapıda karşıladı. Vali ve beraberindeki heyet ALTSO Meclis toplantı salonunda bir araya gelerek Alanya'nın sorunları tartışıldı. Vali Alanya'da kaç spor sahasının olduğunu sordu. Alanya İlçe Gençlik Spor Müdürü Erdal Tamrak Alanya'da 14 spor tesisinin bulunduğunu açıkladı.

ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan Emişbeleni Beldesinde yeni yapılacak olan Organize Gıda Sitesi hakkında bilgi verdi. Aydoğan Vali Alaaddin Yüksel'e Gazipaşa Havaalanın bir an önce bitmesi talebinde bulundu, Vali Yüksel Gazipaşa Hava alanın biteceğini bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan. Vali Yüksel'e Tarihi Cin işlemeli tabak hediye etti. Vali Alaaddin Yüksel'de ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan'a başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

VALİ YÜKSEL’İN ALANYA ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 15:55:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 11:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?