22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vali Yüksel veda ediyor

VALİ YÜKSEL’DEN VEDA ZİYARETİ

Ankara Valililiğine atanan Alaaddin Yüksel, Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe’ye veda ziyaretinde bulundu.

Devlet hizmetini bir bayrak yarışı olarak nitelendiren Vali Yüksel, “Antalya’da 7 seneden fazla görev aldım. Bu süre zarfında herkesi tanıdım. Her kesimle irtibat kurma fırsatı buldum. Görev yaptığım süre boyunca Antalyalıların gönlünde ve zihinlerinde iyi izler bırakmayı arzu ettim” dedi.

Akdeniz Üniversitesi ile sıkı çalışma halinde olduğunu söyleyen Vali Alaaddin Yüksel, “Üniversiteler bilimin gereklerini, dünya gerçeklerini, çağdaş gelişmeleri görebilmeli ve yetiştirdikleri gençlerde çağın gereklerine uygun şekilde donatılmalı. Akdeniz Üniversitesi bu görevini layıkı ile yerine getiriyor. Akdeniz Üniversitesi yüksek öğretimde parlayan bir yıldız, Türkiye’nin marka üniversitelerinden biri. Gerek Türkiye’de gerekse dünyada bilime verdiği destekle adından sıkça söz ettiriyor. Yaptığı çalışmalarla topluma yön veriyor. Ülkemde böyle başarılı çalışmalara imza atan bir üniversite olması gurur verici” şeklinde konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe ise yeni görev yerinde Vali Yüksel’e başarılar dilerken, “Antalyalılar sizi bugüne kadar sadece bir Vali olarak görmediler. Bir ağabey, bir büyük, bir baba olarak gördüler. Hep de öyle kalacaksınız. Bizim gönlümüz sizinle uzun yıllar beraber çalışmaktan yanaydı. Ancak mesleki açıdan baktığımızda başkentin yöneticisi olmak şahsınız içinde, bizim içinde gurur verici.” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Kurtcephe, Vali Alaaddin Yüksel'e ziyaretinin anısına Akdeniz Üniversitesi’ni hatırlatacak hediyeler sundu.

VALİ YÜKSEL’DEN VEDA ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 14:55:01
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 15:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?