1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vali Yüksel'den bayram mesajı

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, Antalyalıların bayramını kutladı.

Antalya Valisi Yüksel, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda,"Ramazan bayramları, sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendirdiğimiz, sevgi ve kardeşlik duygularımızı doruğa ulaştırdığımız ve milletçe birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdiğimiz müstesna günlerdir. Bu duygular içerisinde tüm Antalyalıların Ramazan Bayramını kutluyorum. Antalyalılara sağlık, huzur ve mutluluklar içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

Vali Yüksel yayınladığı mesajda, "milletçe iyi değerlendirmemiz gereken müstesna ve anlamlı fırsat olan Ramazan Bayramında el ele tutuşmamızın, gönül gönüle buluşmamızın ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla kucaklaşmamızın milli şuurumuzu ve de toplumsal gücümüzü artıracağını" söyledi.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, mesajının devamında Ramazan ayı süresince Antalya'da her gün binlerce kişinin aş evleri, iftar mekan ve çadırlarından yararlandığını, İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerinin dağıtıldığını belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 12:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?