1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vali Yüksel'den şampiyonlara kupa

Türkiye Bayanlar 1. Ligi’ne yükselen Antalyaspor Bayan Futbol Takımı, Vali Alaaddin Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, futbolda Türkiye Bayanlar 1. Ligi’ne yükselen Antalyaspor Bayan Futbol Takımı’nı makamında kabul etti. Kulüp Müdürü Şaban Kurt, teknik sorumlu Mustafa Öğüt, Antrenör Hafize Yanar, futbolcular ve kulüp çalışanlarının yer aldığı heyet, Vali Yüksel tarafından madalya ve kupa ile ödüllendirildi.

Antalyaspor Bayan Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Mustafa Öğüt, sohbet toplantısının ilk bölümünde takımın başarısını kısa bir şekilde özetledi. Öğüt, “Sayın Valim; futbolda 2. Lig olarak 19 takım yer alıyordu. Antalyasporumuzun grubunda ise 5 takım vardı. 1, 2 ve 3. olan takımlar play off da mücadele hakkını kazandı. Lider olarak play off’a çıkan Antalyaspor, yine lider olarak 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı” diye konuştu.

Vali Alaaddin Yüksel, Takım Kaptanı Şura Çalık’a maçlardan önce nasıl hazırlandıklarını, birlikteliklerini neye borçlu olduklarını sordu. Çalık ise Yüksel’in sorusuna; “En büyük avantajımız bir geçmişimizin olması ve takım olarak birbirimize çok bağlı olmamızdır. Hocalarımızla yapılan toplantılar haricinde kendi aramızda da toplantı yaparız. Saha içinde birimiz hata yaptığımızda asla tepki göstermeyiz. Hata yapan kişiye 2, 3 kişi birden koşar ve ona yardımcı olur. Hocalarımızın yüzünü kara çıkarmak istemediğimiz, onların da dediği gibi yüreğimizle oynadığımız için kazandık” diye yanıt verdi.

Konuklarını dinleyen Antalya Valisi Alaaddin Yüksel şampiyon bir takımı Antalya Valiliği’nde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Türkiye 2. Ligi’nden 1. Lig’e yükselmemizde katkısı olan yöneticiden teknik adamına, futbolcusundan çalışana kadar en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; bir gün bu şehir hem PAF takımıyla hem bayanlarıyla hem de Süper Lig’deki takımıyla birlikte bayram yapacak. Bundan hiçbir şüphem yok. Ancak maalesef Antalya’da sporun kamu kesimleriyle, halkla buluşmasında halen bazı zorluklar yaşanıyor. Her konuda ortak akıl, ortak heyecan yaratılamadı ve sporda ‘Ben Antalyasporluyum’ deme noktasında Antalya henüz gelemedi. Ama sizin gibi başarılı sporcular sayesinde bu bilince hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. Başarılarınız hep daim olsun” dedi.

Yaklaşık 30 dakika süren sohbet toplantısının son bölümünde Vali Yüksel Takım Kaptanı Şura Çalık’ı yanına çağırarak özel hazırlattığı kupayı verdi. Kulüp Müdürü Şaban Kurt, Teknik Sorumlu Mustafa Öğüt, Antrenör Hafize Yanar ve Kaptan Şura, basın mensuplarına hep birlikte kupayla poz verdi. Yüksel, Antalyaspor heyetine sırayla madalyalarını takarken daha sonra hep birlikte valilik binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 17:09:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?