22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vali'den İtfaiyeciler Haftası mesajı

Antalya valisi Alaaddin Yüksel, yayınladığı mesajlan Antalya, ilçe ve beldelerinde görev yapan bütün itfaiyecilerin İtfaiyeciler Haftası'nı kutladı. 

Vali Alaaddin Yüksel, İtfaiyeciler haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başbakanlığı, ilçe ve belde belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüklerine kutlama mesajı gönderdi. Vali Yüksel, mesajında "Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve eğitimleri ile özverisine olan inancı, insanlar için ayırt etmeksizin hazır halde tutan Antalya'da görevli tüm itfaiyecilerimizin bu önemli ve anlamlı haftalarını kutluyorum "dedi.
 
İtfaiyecilerin gerektiğinde hayatlarını ortaya koyduğunu belirten Vali Yüksel mesajında şunları kaydetti: "İnsanları ve canlıları yangınlar başta olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikelerden kurtulmak için güç ve cesaretini kullanan, görevlerini ifa ederken imkan ve yeteneklerini sadece insan ve canlıları kurtarmak için hassas hale getiren kahraman itfaiyecilerimize tüm Antalya halkı minnettardır. Hayatlarını dahi feda etmekten çekinmeyen kahramanlarımıza iyi çalışmalar" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2006 Pazartesi 10:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?