15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Varsak Antalya’nın gözdesi olacak

VARSAK ANTALYA’NIN GÖZDESİ OLACAK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak’ı imar planları ile Antalya’nın gözdesi yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak’ta Menderes ve Zeytinlik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi, bölgeye yapılacak olan hizmetleri anlattı.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın da yer aldığı toplantılarda mahalle sakinlerine 9 aylık sürede 70 kilometre asfalt çalışması yaptıklarını anlatan Başkan Tütüncü, Varsak’ta, 2011 yılının sonunda asfaltlanmamış cadde ve sokak kalmayacağını ifade etti.

6 park kazandırdıkları Varsak’ta yeni parkların ve semt pazarlarının yapılması için planlama ve proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Tütüncü, şunları söyledi:

“Yollarıyla, parklarıyla, imar sıkıntılarının çözümüyle Varsak’ta ciddi bir hizmet üretiyoruz. AKMEK kurslarından bir tanesini de Varsak’a açtık. Varsak’ı imar planlarıyla, şehircilik hamleleriyle Antalya’nın gözdesi yapmamız konusunda ciddi bir çalışmamız var. Biz halkımıza hizmet etmek zorundayız ve ediyoruz. 9 ayda, yıllardır yapılmayan hizmetleri yaptık:”

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 12:10:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 12:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?