1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Varsak’a bir park daha

VARSAK’TA 2. PARK DA TAMAM

Kepez Belediyesi tarafından Varsak’ta, içerisinde süs havuzu, basketbol sahası ve yürüyüş yolunun bulunduğu 3 dönümlük parkın inşası tamamlandı.

Kepez Belediyesi asfalt çalışmasıyla çamurlu ve tozlu yol çilesinden kurtarılan Varsak, yeşil alan yatırımıyla da güzelleşiyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün birçok kez ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit ettiği Varsak bölgesinde 2’inci parkın inşası da tamamlandı. Şelale Mahallesi’nde ki 2 dönümlük park hizmeti girmesinden ardından Karşıyaka Mahallesi Fatih Terim Caddesi üzerindeki parkın yapımı da bitti.

3 dönüm alan üzerine inşa edilen park, spor ve su temasıyla dikkat çekiyor. Basketbol sahasının, fitness aletlerinin bulunduğu parkta, yürüyüş yolu da bulunuyor. Küçük bir meydanın da yapıldığı parkta, çocuk oyun alanı yer alıyor. Parkın hizmete girmesiyle mahalle sakinlerinin, eğlence ve spor yapacakları alan ihtiyacı karşılanmış oldu.

Yine Varsak Karşıyaka Mahallesi’nde 4 dönümlük alandan oluşan, süs havuzunun, basketbol sahasının da yer aldığı parkın yapımın da büyük oranda tamamlandı.

VARSAK’TA 2. PARK DA TAMAM
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 14:48:04
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 15:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?