1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vatandaşın sorunlarını dinlediler

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eski Adalet Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin’le birlikte Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Adalet eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ve AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile birlikte Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Mahalle Muhtarı Yunus Yıldız’ın mahallerin sorunları ile ilgili anlattıklarını dinleyen Başkan Tütüncü, Süleyman Demirel İlköğretim Okulu’nun zemini toprak olan futbol sahasını incelerken, Okul Müdürü Hüseyin Eroğlu, kışın çamur, yazın toz içerisinde kalan alanda iyileştirme yapılmasını talep etti.


Mahalle sakinlerinin Kent Ormanı’nın Meşe Kapısı’nın girişinde yaşanan çevre ve alt yapı sorununun çözümü konusundaki sorunlarını da dinleyen Başkan Tütüncü, 2010 yılında Kent Ormanı’nda çalışma başlatacaklarını söyledi.Başkan Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesi’ndeki esnafı da ziyaret ederek, dertlerini dinledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 19:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?