1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Veda değil teşekkür yemeği

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, 5 yıl boyunca ilçe için kader birliği yaptığı meclis üyelerine ve başkan yardımcılarını unutmadı.

Meclis Üyeleri’ne ve başkan yardımcılarına teşekkür plaketi veren Öner, yeniden aday gösterilmediğini anımsatarak, “Siyaset bir takım oyunudur. Takım antrenörünün, o takımda sizi oynatmaması sizin iyi bir oyuncu olmadığınızı göstermez. O oyuncu, öyle bir zamanda sahneye çıkar ki altın göllerini atmaya devam eder” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, 5 yıl boyunca ilçe için kader birliği yaptığı meclis üyelerine ve başkan yardımcılarını unutmadı. Başkan Öner, Kepez Belediye Meclis Üyeleri’ne ve Kepez Belediye Başkan Yardımcıları’na, gerçekleştirdikleri hizmetlere, yatırımlara verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Teşekkür yemeğine, AK Parti, CHP ve MHP’den 15 meclis üyesi, eşleri ve Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Recep Mavi, Gürsel Kaya ile Soner Erkaya katıldı.

VEDA DEĞİL TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Burada bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, yeniden aday gösterilmeyen meclis üyelerinin ve kendisinin siyasete veda etmediğini anımsatarak, “Birlikte görüşmeye, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Antalya’da yaşadığımız sürece kentin, Kepez’in sorunlarının çözümüne katkı koymaya devam edeceğiz. Bu nedenle bu yemek bir veda değil, teşekkür yemeğidir” dedi.

Kepez Belediyesi meclis üyeleriyle, ilçeye çok güzel hizmetler yaptıklarını belirten Öner, şunları söyledi; “İmza attığımız bu güzel hizmetlerin semeresini, halkımızın arasına çıktığımızda sizlerle birlikte görüyoruz. 5 yıl boyunca birçok mecliste kavga olurken, Kepez Belediye Meclisi ise hep karşılıklı anlayışın, diyalogun hakim olduğu bir meclis oldu. Meclis üyesi arkadaşlarıma, karşılıklı anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. Sizlerle birlikte 60 ilden büyük olan Kepez’e, hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık. Kepez’de ciddi hizmetler gerçekleştirdik. Bu hizmetlerimizin semeresini de sokağa çıktığımızda, esnafı ziyaretimizde alıyoruz. Kepez’de güzel sevdalar bıraktık. Bu güzel sevdalarda meclis üyesi arkadaşlarımın katkısı çok büyüktür. Meclis’ten çıkan kararların birçoğu sizlerin desteği ve oybirliği ile geçti. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda sizlerden büyük destek gördük. Bu hassasiyetinize de teşekkür ederim.”

SİYASETE DEVAM

Aday adayı olmasına rağmen yeniden belediye başkanı adayı gösterilmediğini belirten Öner, siyasetin bir takım oyunu olduğunu anımsatarak, “Takım antrenörünün, sizi o takımda oynatmaması sizin iyi bir oyuncu olmadığınızı göstermez. O oyuncu, öyle bir zamanda sahneye çıkar ki altın gollerini atmaya devam eder.”

Siyasetin uzun soluklu olduğuna işaret eden Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner,
1 Nisan’dan itibaren de siyaset yapmaya devam edeceğini belirterek, “Antalya ve Kepez’le ilgili söyleyecek sözlerimizin olduğunu önümüzdeki süreçte göreceksiniz. Yüce Rabbim, bana 32 yaşında Kepez’e belediye başkanı olmayı nasip etti. İnşallah önümüzdeki günlerde de Antalya’ya hizmet etmeyi de nasip edecektir.” dedi.

“5 yıl boyunca kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız varsa haklarını helal etsinler.” sözleriyle Öner konuşmasını tamamladı.Başkan Erdal Öner, konuşmasının ardından Kepez’e bıraktıkları güzel sevdalara destek veren Kepez Belediye Meclis Üyeleri İsmail Avşar’a, Osman Hanedan’a, Osman Akçay’a, Mehmet Ali Susuz’a, Nuray Asar’a, Muhammet Emin İlhan’a, Muharrem Bayrakçıoğlu’na, Vehbi Okudur’a, Adnan Kabaağaç’a, İbrahim Düzenli’ye, Serap Yılmaz’a, Nuri Yıldız’a, Özcan Yılmaz’a, Mustafa Kar’a ve Arif Kayar’a plaketle teşekkür etti.

Öner, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz’e, Recep Mavi’ye, Gürsel Kaya’ya ve Soner Erkaya’ya da Kepez’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 13:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?