15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vedat Erbay, Magıc Lıfe'ta

VEDAT ERBAY, MAGIC LIFE'TA

Olimpiyat oyunlarında ve uluslararası şampiyonalarda birçok madalyaya sahip olan Okçuluk Milli Takım Antrenörü Vedat Erbay, Magic Life misafirlerini okçulukla tanıştıracak.

Türkiye'de okçuluk dendiğinde ilk akla gelen ve 27 yıldır hedefin karşısına geçen Vedat Erbay, deneyimini Magic Life Kulüpleri'nin konukları ile paylaşacak. Olimpiyat oyunlarında ve uluslararası şampiyonalarında yüzlerce başarıya imza atan Okçuluk Milli Takım Antrenörü Erbay, Türkiye, Mısır, Tunus, Yunanistan ve İspanya'daki Magic Life kulüplerinde konaklayan misafirlerin okçuluk sporuyla tanışmalarını sağlayacak.

Kariyerine 2008 yılında Avrupa Şampiyonu olarak son veren Erbay, 1983 yılı ATV ATC İhtisas Kulübü Samsun'da okçuluğa başladı. 1985 yılında Antalya Tunalı Spor Kulübü, 1992'de İstanbul Emniyet Spor Kulübü adına yarışmalara katılan ve bu süre zarfında 75 Türkiye Şampiyonası, Balkan Şampiyonlukları, Uluslararası Turnuva Şampiyonlukları kazanan Erbay, 60 civarında Türkiye ve Balkan rekoru kırdı. Türkiye'yi iki olimpiyatta temsil eden ve 500 kez Milli Takım formasını giyen Vedat Erbay, son olarak tekrar 2008

yılında İsveç'te Avrupa Şampiyonu oldu. Aynı yılın sonunda spor hayatını bırakarak jübilesini yapan Erbay, Milli Takım antrenörü oldu.

VEDAT ERBAY, MAGIC LIFE'TA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 13:43:02
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 13:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?