21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Vergi Haftası'nda fiş hediye ettiler

Manavgat Başarı Koleji anasınıf öğrencileri, Vergi Haftası nedeniyle topladıkları fişleri Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban'a teslim ettiler.

Manavgat Başarı Koleji anasınıf öğrencileri, 25 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban'ı makamında ziyaret etti. Mustafa Çoban, minik öğrencilere vergi dairesini gezdirerek birimler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında, minik öğrenciler, ailelerinin yaptıkları alışverişler karşılığında topladıkları fişleri Mustafa Çoban'a hediye etti. Çoban ise öğrencilere alış veriş sırasında fiş almanın ülkemiz ve kendi gelecekleri için önemini anlattı.

Çoban, "Vergi Dairesi olarak eğitimin her alanda önemli olduğunun farkındayız. Eğitim olmadan hiçbir şey olmaz. Öğrencilerimizin vergi konusunda küçük yaşlardan itibaren bilinçlenmeleri açısından bu tür etkinlikler son derece önemli. İnanıyorum ki minik öğrencilerimiz bundan böyle özellikle fiş alma konusunda oldukça hassas davranacaklardır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 17:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?