16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Vergi mükelleflerine ödül

MANAVGAT’IN VERGİ REKORTMENLERİ

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından düzenlenen törende, Gelir ve Kurumlar Vergisi dalında ilk sıraları paylaşan mükelleflere plaket verildi.

Kumköy Beach Resort'de gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını yapan MATSO Başkanı Şükrü Vural; çağdaş ve gelişmiş bir ülke olma yolunda atılacak adımlarda, vergi ile güçlenen ekonominin büyük önemi olduğunu belirtti. 78 köy ve 9 beldesi bulunan Manavgat'ın nüfusunun 200 bine yaklaştığına dikkati çeken Vural, ilçede 700'e yaklaşan konaklama tesisinde 150 bin yatak bulunduğunu bildirdi.

Antalya'ya gelen turistlerin yaklaşık yüzde 33'ünün Manavgat'ta kaldığına dikkati çeken Vural, '”Tüm ekonomik unsurları ile güçlü bir sosyo-ekonomik yapının bulunduğu Manavgat, 2010 yılını ekonomide yeniden çıkışın yaşandığı bir yıl olarak görmekte ve umut etmektedir” diye konuştu.

Manavgat'ta 2009 yılı vergi rekortmenleri ise şöyle:

Gelir Vergisi’nde Necmi Çakıcı birinci, Abdullah Uğur ikinci, Dilek Erol üçüncü sırada yer alırken, Kurumlar Vergisi’nde birinci Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., ikinci Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama ve Ticaret A.Ş., üçüncü ise Mecitoğlu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 14:31:00
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 16:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?