22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Vergi rekortmenlerine ödül

Antalya Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü ve beraberindeki heyet, kurumlar vergisi ile katma değer vergisi rekortmeni Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Uyar ve Antalya Su Atıksu (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay'ı makamlarında ziyaret ederek plaket verdi. 

Antalya Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, "Vatandaşa hizmet veren bir kurum, aynı zamanda vergi ödeyerek de büyük hizmet vermektedir. Vatandaşa hizmet eden kamu kurumlarının aynı zamanda da vergi ödemesinden memnunum. Vergi rekortmeni olan kamu kurumlarımızın ödediği her vergi halka geri dönüyor. Bunlar çok sevindirici olaylardır. 

Biz de Maliye olarak bu kurumlarımıza hakkını vermek istiyoruz. Bunun için de vergi rekortmeni olan kamu kurumlarımızı onurlandırmak ve onlara moral vermek için makamlarını ziyaret edip plaket ve takdir belgesini verdik" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 18:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bilal IP: 85.107.90.xxx Tarih : 20.11.2006 16:20:59
evet siz öyle diyorsunuz ama sen bunuda biliyon mu bu adam nasıl nerden parayı kazandığını ben o adamada acırım okadar millete iş imkanı sağlıyo millete ekmek veriyo siz kalkmışsınız yok efendim bu vergi rekortmeni diyorsunuz.....siz eyer böyle olsaydınızda adamdan vergi almasaydınız....