21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Volkan Arslan Antalyaspor'da

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor, ikinci transferini Volkan Arslan'ı renklerine bağlayarak gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor'da oynayan ve kulübüyle sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Volkan Arslan, bugün kendisini 2 yıllığına Antalyasporlu yapan imzayı Hasan Subaşı Tesisleri'nde attı.

İmza törenine Antalyaspor Mali Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz ve Futbol Şube Sorumlusu Şefik Öz de katıldı. Resmi imza öncesi konuşan Mali Asbaşkan Yılmaz, "Sizlerin de yakından tanıdığı, yıllarca Galatasaray'a ve ardından Gaziantepspor'a hizmet vermiş Volkan Arslan kardeşimizi renklerimize bağlayarak daha güçlü bir Antalyaspor yaratmak için önemli bir adım daha atmış oluyoruz. Volkan'la yaptığımız 2 yıllık sözleşmenin kendisine ve kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah kendisi de bizimle birlikte başarılı bir sezon geçirir" dedi.

Karşılıklı atılan imzaların ardından Antalyaspor formasını giyerek basın mensuplarına poz veren Volkan Arslan da böylesine büyük bir camiaya katılmaktan ve bu kadar güzel bir şehre geldiğimden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Arslan, "Gelecek sezonda başarılı olacağımıza inanıyorum. Öyle bir inancım olmasa buraya gelmezdim. Seneye inşallah hep beraber güzel bir yere geleceğiz. Güzel bir futbol sergileyip herkesi mutlu edeceğiz" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu daha sonra Antalyaspor forması giyerek basın mensuplarına poz verdi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 09:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?