21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Vurun sapığa

Antalya’da kendisini sürekli telefonla rahatsız eden bir kişiye hastane eski acil servisi önünde randevu veren kadın, olay yerine gelen sapığa meydan dayağı attı. Kanlar içindeki sapığı polis linç edilmekten zor kurtardı.

Olay bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli olan Fatma Özdemir isimli kadın, üç aydır telefonla kendisini sürekli taciz eden Akın Oğuz (25) isimli gence Devlet Hastanesi eski acil servisi önünde randevu verdi.

Kocası ve bir akrabası ile birlikte hastaneye gelen ve kocası ile akrabaları gizlenen Fatma Özdemir isimli kadın, randevu yerine gelen Akın Oğuz’u teşhis ettikten sonra kocası ve akrabası ortaya çıktı.

Biranda neye uğradığını anlayamayan Akın Oğuz, Fatma Özdemir ve kocasının tekme ve ve yumruk darbeleriyle kanlar içinde kaldı. Aralıksız 5 dadika dayak yiyen Akın Oğuz, kendinden geçmiş halde yere yığıldığı anda polis olay yerine geldi. Kızgın akrabaların elinden alınan Akın Oğuz ile Fatma Özdemir ve yakınları ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Polis Karakolu’na götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2005 Cumartesi 18:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?