21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

YAKODER'e muhtar desteği

Güvenlik Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya, Güçsüz Kimsesiz ve Yaşlıları Koruma Derneği (YAKODER) ‘ni ziyaret etti. Akkaya, “Mahallemizde yeni binasına taşınan YAKODER ile artık daha yakınız. Tüm mahalle sakinleri, adına burada bulunan tüm güçsüz ve yardıma muhtaç yaşlılarımıza selamlar getirdik” dedi.

Daha önce Fabrikalar mahallesinde bulunan ve uzun yıllardır burada hizmet veren YAKODER kısa bir süre önce Güvenlik mahallesinde bulunan Meslek Yüksek Okulu karşısında yapımı tamamlanan yeni binasına taşındı. Mahalle muhtarı İsmail Akkaya eşi ile birlikte yaşlıları yalnız bırakmıyor.

Zaman zaman binaya gelerek yaşlıları ziyaret eden Akkaya, ayrıca YAKODER yönetimi ile de sıcak ilişkiler kurarak gereken yardımlar konusunda görüş alışverişinde bulunuyor. Muhtar Akkaya YAKODER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Karataş ile sık sık görüşmeler yaparak görüş alışverişinde bulunuyor.

Güvenlik Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya yaptığı açıklamada, “Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Belki muhtaç durumda olacağız. Bu bakımdan her zaman o gelecek zamanı düşünerek hareket etmeli ve şu anda burada bulunan yardıma muhtaç yaşlılarımızın her zaman yanında yer almalıyız. Bunun yanı sıra manevi desteğimizin yanı sıra, hali vakti yerinde olan yardım yapmak isteyen tüm mahalleli dostlarımızı ve Antalyalı vatandaşlarımızı yardıma davet ediyorum“dedi.

Akaya, ayrıca Güvenlik Mahallesi sakinleri olarak örnek bir birliktelik içinde olduklarını ve her zaman bu konularda büyük destekler verdiklerini ve yine kısa bir süre mahallelerine taşınan YAKODER’E de gereken desteği sağlamak için harekete geçeceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 11:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?