22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yalçın Bayer’den gençlere tavsiye

HALKIN GÜNDEMİNDE KONUK ‘YALÇIN BAYER’ OLDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Halkın Gündemi’ etkinliğine konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Yalçın Bayer, katılımcıların sorularını yanıtladı.

ABüyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Halkın Gündemi’ adlı etkinlik AKM Perge Salonu’nda gerçekleştirildi. Gazeteci-Yazar Yalçın Bayer’in konuşmacı olarak katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Bayer’in Türkiye’de dürüst ve ilkeli köşe yazarlarından biri olduğunu söyledi.

Toplantının önemine değinen Başkan Akaydın, Türkiye de halkın gündemi denilince akla ilk önce işsizlik geldiğini söyledi. Akaydın, “İşsizlik bütün dünyanın gündeminde olan bir konu. Batılı ülkelere bakıldığında, bu konuyu Türkiye kadar yoğun yaşayan başka bir ülke yok” dedi.

Türkiye’nin ekonomik ve siyasal sorunlarıyla ilgili bir konuşma yapan Gazeteci-Yazar Yalçın Bayer ise gençlerin sadece bir alanda kendilerini geliştirmemelerini, gelişen çağın artık bunu kaldırmadığını ifade etti. Bayer konuşmasının sonunda gençlere seslenerek, “Artık sadece bir alanda meslek sahibi olarak yaşama tutunmak zorlaşıyor. Birkaç alanda kendinizi yetiştiriniz”dedi.

Okumanın ve araştırmanın faydaları konusunda düşüncelerini açıklayan Yalçın Bayer gençlere, ”Mutlaka araştırın ve öğrenin. Bir ülkeyi takip edin. Mutlaka bir gazete ve köşe yazarını okuyun. Kazanımlarınız bir gün size mutlaka dönecektir” dedi.

Program sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Gazeteci-Yazar Yalçın Bayer’e etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.

HALKIN GÜNDEMİNDE KONUK ‘YALÇIN BAYER’ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2010 Pazar 09:32:03
Güncelleme :7 Şubat 2010 Pazar 14:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?