1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yamansaz Villaları satışa çıkıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yamansaz’da kat karşılığı yaptırdığı lüks dubleks villa konutlardan sekizini ihaleyle satışa çıkarıyor.

Mimarisi ile dikkat çeken ve her türlü konforun düşünüldüğü villalar 16 Temmuz’da Perşembe günü sahiplerini bekliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Yamansaz Kemerağzı mevkiinde 139 bin metrekare alan üzerine kat karşılığı üç tipte yaptırdığı Yamansaz konutlarının inşaatı tamamlanmak üzere.

Konutlardan C bloktan 343 metrekarelik 8 villa satışa çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi kendi mülkiyetinde olan, inşaatı genel iskan aşamasına gelmiş dubleks villalardan sekizini16 Temmuz’da encümen huzurunda ihaleyle satacak. İhale açık arttırma usulü gerçekleştirilecek.

ÖRNEK PROJE
Havalimanına 10 dakika, Lara Plajı’na 2.5 kilometre uzaklıkta inşaatı genel iskan aşamasına gelmiş proje içerisinde, 4 bin metrekarelik gölet bulunuyor.Göletin çevresinde yürüyüş yolları iskeleler ve oyun alanları sosyal buluşma alanları yer alıyor. Gölge sokaklar, gölge bahçeler ve gece aydınlatması ile tüm altyapı ayrıntılarının tasarlandığı projede, alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 15:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?