21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yangın nihayet bitti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde perşembe günü öğlen saatlerinde başlayan ve 5 gün boyunca etkisini sürdüren yangın, tamamen kontrol altına alındı. Ekipler soğutma çalışmalarına başladı. 

Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bölgeye gelişine saatler kala, yardımcıları ve daire başkanları ile toplantı yaptı.

Uzun süren toplantıda yangının değerlendirmesi yapıldı. Yanan yerler, yangınla mücadele konusunda yapılanlar ve yapılamayanlar konuşuldu. Başbakan'a aktarılmak üzere hazırlanacak sunum ile ilgili son bilgiler netleştirildi. Toplantı çıkışı açıklama yapan Orman Genel Müdürü Kahveci, yangının tamamen kontrol altına alındığını söyledi.

Artık sadece soğutma çalışmalarının yapıldığını vurgulayan Kahveci, böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni etti. Soğutma çalışmalarının sabaha kadar ve gerekirse daha ileriki saatlere kadar süreceğini belirten Kahveci, "Ekiplerimiz şu an dağınık bir şekilde soğutma çalışmalarını yürütüyor. En ufak bir kıvılcıma dahi müdahale edilecek." dedi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 09:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?