21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yangınların biri bitiyor diğeri başlıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden yangının ardından bu kez Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde ikinci orman yangını çıktı.


Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde geçtiğimiz günlerde çıkan orman yangının ardından bu kez dağın diğer kısmında yangın başladı. Saat 18.00 sıralarında başlayan yangın iki dağ arasında olduğu için ulaşım güçlükle sağlanabildi. Göynük'te bulunan Babsuyu mevkiinde başlayan yangına Kemer Orman İşletme Şefliği ekipleri ile belediyeye ait ekipler tarafından müdahale edilmeye çalışıldı.

Göynük tarafından ulaşım sağlanamadığı için itfaiye ekipleri, yangın mahalline Söğüt Cuma Yaylası'ndan
ulaştı. Manavgat ve diğer bölgelerdeki orman yangınları nedeniyle alevlerin teslim olduğu bölgeye ilk saatlerde helikopter ve uçak gelemediği bildirildi. Yangının neden çıktığı belirlenemezken, ekipler tarafından yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 21:09:01
Güncelleme :31 Temmuz 2008 Perşembe 21:10:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir ünver IP: 85.104.93.xxx Tarih : 3.08.2008 02:17:40

Sadece Antalya ya değil tüm Türkiye ye geçmiş olsun.ormanlarımız yandıkça benim de içim yanıyor, ormanlar sadece bizim değil geleceğimizin de teminatı diye düşünüyorum. susuz itfaiyeci ilaçsız doktor,ORMANSIZDA VATAN OLMAZ.Toplum olarak biraz daha dikkatki olmamız gerekiyorki temizlik için yakılan bahçeden bile ormanlarımız yanabiliyor.lütfen kontrollü de olsa ateş yakarken dikkatli olalım