1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

‘Yaparsa hoca yapar’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın ve Muratpaşa Belediye Başkanı ve adayı Süleyman Evcilmen Kültür Sitesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

29 Mart mahalli idareler yerel seçimler için geri sayımın sürdüğü bugünlerde CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, Antalya Milletvekili Tayfur Süner, eski Milletvekili Tuncay Ercenk, İl Başkanı Ömer Melli, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Kaya ve partililerle Kültür Sitesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Başkan Evcilmen’in ‘Antalya seninle gurur duyuyor’, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Akaydın’ın da ‘Yaparsa hoca yapar’ sloganları ile karşılandığı Kültür Sitesi’nde partililer toplantı mekanını tıklım tıklım doldurdu. Bazı partililer mekanın dışında takip ettiği toplantıda konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Akaydın’ı işaret ederek; “Tek isteğim bizi birlikte seçmeniz. Bu kentin geleceğini doğru kurgulayan, kuran, sizlerin sorunlarını çözen iki yönetici olacağız. Siz ikimizi birlikte seçin bakın o zaman bu güzel kent için neler yapacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 23:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?