1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yaralanan taraftardan polise teşekkür

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesi yaşanan olaylarda bıçaklanarak yaralanan ve uzun süre tedavi gören Antalyaspor taraftarı Arif Kocabıyık, daha ciddi bir yara almasını engelleyen polis memuru Serkan Kaya'ya teşekkür etti.

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Antalya'da oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylarda bıçaklanarak yaralanan ve uzun süre tedavi gören Antalyaspor taraftarı Arif Kocabıyık, daha ciddi yara almasını engelleyen polis memuru Serkan Kaya'ya Antalyaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde teşekkür etti.

45 günü adli olmak üzere toplam 65 gün rapor verilen Antalyaspor taraftarı Arif Kocabıyık, "Maç öncesi bir anda ortalık karıştı. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı bana saldırdı.Eğer o gün polis memuru Serkan Kaya, orada olmasaydı daha ciddi yaralar alacaktım. Hayatımı ona borçluyum. Kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

Çevik Kuvvet'te görevli polis memuru Serkan Kaya ise, görevi olduğunu ve yine olsa hiç çekinmeden aynı görevi yapacağını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?