21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yaraları büyükşehir sardı

Geçtiğimiz aylarda Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde elektrik kontağından çıkan yangında evleri kül olan Vural ailesinin yok olan umutlarını, Antalya Büyükşehir Belediyesi yeniden yeşertti. Büyükşehir Belediyesi evi baştan aşağı yenileyerek anne Hülya Vural ve beraber yaşadığı oğlu Emrah Vural'a teslim etti.

YENİ YAPIYI BEĞENDİ

Yeni evlerine kavuşan Vural ailesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a, CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar, Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan ve Hüsnü Karakaş Mahallesi Muhtarı Ahmet Acar, ASAT Genel Müdürü Fethi Yalçın eşlik etti. Hülya Vural ve Emrah Vural'a geçmiş olun dileklerini ileten Başkan Akaydın, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen evi çok beğendiğini ifade etti.

ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN

Aileye gerçekleştirdiği ziyaretin hiçbir siyasi tarafının bulunmağını belirten Başkan Akaydın, "Böyle projeleri gerçekleştirmek için belediyelere ihtiyaç vardır. Ekiplerimiz çok güzel bir tasarımla güzel bir ev ortaya çıkarmışlar. Vural ailesine Allah bir daha kaza bela vermesin" dedi. Başkan Akaydın, evin yapımında emeği geçen belediye birimlerine de teşekkür etti.

BAŞKAN AKAYDIN'A TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren anne Hülya Vural ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a teşekkür etti. Evin yapım aşamasında belediye ve mahalle komşularının desteği ile ayakta kaldıklarını ifade eden Hülya Vural, "Evimiz yangında yok oldu. Bizi tekrar yuva sahibi yapan Başkanımızdan Allah razı olsun. Bütün ev ve eşyamız baştan aşağı yenilendi" dedi. Başkan Akaydın, ailenin ayni ve nakdi yardımlarla destekleneceğini belirtti

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2013 Salı 13:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?