1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yargıtay Başkanı Alanya'da

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tatil yapan Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker Alanya'ya geldi. Alanya'nın güzelliklerine hayran kalan Gerçeker, "Alanya inşallah il olur" dedi.


Tatilini Manavgat'ta geçiren Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve eşi Alanya'yı ziyaret etti. Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir ve işadamı Mehmet Şahin'in davetlisi olarak ilçeye gelen Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Alanya Kaymakamlığı önünde, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir tarafından karşılandı.

Gerçeker, Alanya Kaymakamlığı ziyaretinin ardından 'Arif Kaptan 2' adlı tekne ile
mavi tura çıktı. Tekne turuna, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir ve işadamı Mehmet Şahin de katıldı.


Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Alanya'nın güzelliklerine hayran kaldı. Alanya'nın cennetten bir köşe olduğunu belirten Gerçeker, "Alanya Akdeniz'in incisi. Arkadaşlarımızla birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Alanya zaten benim gelip gittiğim bir yer. İnşallah en kısa sürede il olur" dedi.
Gerçeker dün akşam Alanya'dan ayrılarak tatilini sürdürmek üzere Manavgat'a gitti.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 12:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?