21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yarışan motosikletler çarpıştı!

Antalya'da yaklaşık 20 kişilik motosikletli grupta yer alan iki motosiklet, yarış yaparken çarpıştı. MOBESE kameralarına da yansıyan kazada yaralanan 3 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Bulvarı'nda motosikletle yarış yapan yaklaşık 20 kişilik grup, durdukları kırmızı ışıkta hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından bulvar üzerinde yarışmaya devam eden motosikletlerden Serhat Yanık'ın kullandığı 07 CBG 97 plakalı motosiklet ile Ferdi Ünal yönetimindeki plakasız motosiklet, Lal Sitesi önünde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletin üzerinde bulunanlar taklalar atarak ağır yaralandı. Kazada, motosikletten düşerek sürüklenen sürücü Serhat Yanık ile

Ferdi Ünal ağır, başka bir motosiklette yolcu olarak bulunan Onur Atik ise hafif şekilde yaralandı. Orta refüje çarparak takla atan motosikletlilere yine arkadaşları yardıma koştu. Olay yerine polis ekiplerinin gelmesi üzerine motosikletli grup kaçarken, yaralılar ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ile Antalya Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza anı ise MOBESE kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kaza yapan grubun önce kırmızı ışıkta hatıra fotoğrafı çektirdiği, daha sonra bulvar üzerinde seyrederken aşırı hızdan kaza yaptıkları görülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2011 Pazar 23:46:04
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 00:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?