1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yaşlı kadından Şahin'e sitem!

Antalya'da 71 yaşındaki Meryem Ekin, Adalet Bakanı Şahin'e gözyaşları içerisinde yırtılmış ayakkabılarını göstererek, “Şunlara bakın bu ayakkabılarla ben nasıl size destek olayım” diye sitem etti.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya'da AKP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve Muratpaşa adayı Orhan Tolunay’a destek için 100. Yıl Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret ederek seçimlerde destek istedi.

71 yaşındaki Meryem Ekin, caddede karşılaştığı Bakan Şahin’e gözyaşları içerisinde yırtılmış ayakkabılarını göstererek, “Şunlara bakın bu ayakkabılarla ben nasıl yapayım” diye sitem etti.

Nerede ve nasıl yaşadığını soran Bakan Şahin’e yanıt veren Meryem Ekin, “Eşimden kalan 360 lira emekli maaşı var. 300 lirasını kira veriyorum” dedi. Şaşıran Bakan Şahin, “Nasıl geçiniyorsun?” diye sordu. Bunun üzerine kadın, “Buyur işte” dedi. Yaşlı kadın, Bakan Şahin’den Seda Sayan’ın programına çıkmaya çalıştığını ve ondan yardım isteyeceğini, çamaşır makinesi talep edeceğini söyledi. Şahin, yanındaki adaylar Menderes Türel ve Orhan Tolunay’a talimat vererek yardımcı olmalarını, gereken desteğin verilmesini istedi. Gözyaşları içindeki kadın, Bakan Şahin’e sarılarak, “Başbakan görsün halimi” dedi.

 

DHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?