22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yat sahipleri limanda eğlendi

Akdeniz'e kıyısı olan ülkelerde yatçılığın gelişmesini sağlamak amacıyla İstanbul'da başlayan ve İsrail'in Herzliye kentinde son bulacak bin 709 mil mesafeli 19. Doğu Akdeniz Yat Rallisi'ne (EMYR) katılan yatlar, Kemer limanında.

Yatlarında gerekli düzenlemeleri yapan toplam 25 limanı ziyaret edecek 30 farklı ülkeden toplam 82 yat Kemer'de kaldıkları süre içerisinde eğlenceli anlar yaşıyor.

Kemer Türkiz Marina Genel Müdürü Cüneyt Koşu, Kemer'de ilk defa filizlenen ve ilk düşüncesi Kemer'de atılan bu organizasyonun bu yıl 19'ncusunun düzenlendiğini belirterek "Çok az tekneyle başlayan bu organizasyon şimdilerde farklı ülkelerin yatçılarının da katılımıyla 82 yat ve 30 farklı ülkeden oluşuyor. Burada kaldıkları süre içerisinde onları en iyi şekilde ağırladık" dedi.

Doğu Akdeniz Yat Rallisi'ne katılan çok sayıda yat sahibi Kemer'de kaldıkları süre içerisinde birçok etkinliğe katıldı. Marinada yapılan ve Kemer Marina Olimpiyatı adını verdikleri eğlenceli oyunların yer aldığı yarışmalar ise yatçılara neşeli dakikalar geçirtti. Birbirinden ilginç oyun oynanırken tabaktan ağızla yoğurt yemek, yumurta atıp tutmak ve ipin içinden geçirerek oynanan oyun ilgi çeken oyunlar oldu.

19. Doğu Akdeniz Yat Rallisi'ne katılan yatların sahipleri, Kemer'de çok iyi günler geçirdiklerini belirterek 19. Doğu Akdeniz Yat Rallisi'ne katıldığımız için çok mutluyuz. Çok eğlenceli ve deniz kokan bir yat rallisi ile beraberiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Yatlar yarın sabah Kemer'den hareket edecek.

.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 13:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?