22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yavru köpekler yuva bekliyor

YAVRU KÖPEKLER YUVA BEKLİYOR

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side beldesinde hayvansever Mehmet Çelikten’in Terrier ve Kaniş cinsi köpekleri 20 yavru dünyaya getirdi. Yavruların 5’inin sahiplendirildiğini söyleyen Çelikten, 15 yavru içinse yuva arıyor.

SOKAKTA BULDU

Antalya Hayvan Severler Derneği üyesi gazeteci Mehmet Çelikten, bir yıl önce sokağa bırakılmış Terrier ve Kaniş cins üç köpeğinin 15 yavrusu için yuva arıyor. Çelikten, ‘Pamuk’, ‘Tüylü’ ve ‘Mimoza’ isimli dişi köpeklerinin 20 yavru dünyaya getirdiğini belirterek, “Bu kadar yavruya bakmam mümkün değil. 5 yavruyu sahiplendirdik.Diğer yavrular için yuva arıyorum” dedi. Side’de motel işleten Mehmet Çelikten, anne köpeklerin üçünü de bir yıl önce sokakta kaderini terk edilmiş şekilde bulduğunu söyledi.

ÜÇ ANNE KÖPEK TÜM YAVRULARI EMZİRİYOR

Yavrular için motel bahçesinde kulübe yaptıran Çelikten, "Köpeklerim 10 gün önce 20 yavru dünyaya getirdi. Aralarında öyle bir kaynaşma oldu ki kendi yavrusu olup olmadığına bakmaksızın 3 anne de yavruların tümünü emziriyor. Terrier ve Kaniş cinsi yavruları hayvan sever ailelere vermek istiyorum” diye konuştu.

YAVRU KÖPEKLER YUVA BEKLİYOR
YAVRU KÖPEKLER YUVA BEKLİYOR
YAVRU KÖPEKLER YUVA BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 12:37:04
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 12:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?