21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yavuz hırsızdan polise tehdit

Antalya'nın Alanya ilçesinde, dokuz katlı apartmanın sekizinci katına tırmanarak balkondan bir eve giren hırsızlık zanlısı yakalandı.

Provokatör olduğundan şüphelenilen ve 39 ayrı sabıkası olduğu ortaya çıkan hırsız, "Diyarbakır'da 5 polis öldü devamı gelecek" diye bağırdı.

Olay, Antalya'nın Alanya ilçesi Tosmur beldesinde meydana geldi. Dokuz katlı bir apartmanın sekizinci katına su tahliye borularına tutunarak çıkan Siirtli Ramazan K. (27), sekizinci katta balkon kapısı açık olan Rus uyruklu Mihail Lgnatenko'ya ait daireye girdi.

Zanlıyı fark eden yan apartmandan bir kişi, polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kapıcıdan dairenin yedek anahtarını alarak içeri girdi. Ev sahibi Rus uyruklu Mihail Lgnatenko'nun bulunmadığı evde arama yapan polisler zanlıyı yatağın altında buldu. Polise saldırmak isteyen zanlı yakalandı. Zanlının hırsızlıktan 20, çeşitli suçlardan da 19 ayrı sabıkası bulunduğu belirlendi.

Elleri kelepçelenerek binadan çıkarılan hırsız polislere hakaret etmeye ve "Diyarbakır'da 5'inizi öldürdük. Bunun devamı da gelecek" diye bağırmaya başladı. Karakolda da böyle bağırmayı sürdüren hırsız, sağlık kontrolü sırasında da hastanede tehditler savurmaya devam etti.

Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Ramazan K., daha sonra Terörle Mücadele ekipleri tarafından sorgulanmak üzere alındı. Şahsın sorgusu için Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bir gün ek süre alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 21:12:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?