16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Yaz kur’an kursları sona erdi

YAZ KUR’AN KURSLARI SONA ERDİ

Korkuteli İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları sona erdi. Düzenlenen törende kursiyerlere belge ve çeşitli hediyeler verildi.

Korkuteli İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kargalık, Merkez, Külliye ve Ravza Cami’nde öğrenim gören 110 öğrenci için Papir Düğün Salonu’nda bir tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan formatör usta öğretici Zehra Ağaroğlu, Kur’an kursların önemine değinerek, “21 Haziran- 20 Ağustos arasında Korkuteli İlçe Müftülüğü tarafından açılan Yaz Kur’an Kursları’na katılan öğrencilere 9 hafta boyunca sevgi, saygı, birlik ve beraberlik duygularının yanı sıra, vatan ve millet ve anne baba sevgisi gibi konular da anlatılmıştır. Öğrencilerin kurslara ilgisini artırmak amacıyla sosyal aktivitelerin yanında öğrenciler arasında Kur’an ı Kerim’i güzel okuma, bilgi yarışması, gibi çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenmiştir. Öğrencilere de kendilerini daha iyi yetişmeleri konusunda tavsiyelerde bulunulmuştur” dedi.

110 ÖĞRENCİ SERTİKA ALDI

Korkuteli İlçe Müftüsü Abdlmüttalip Peşe ise 9 hafta boyunca Kur’an eğitimi, din dersi, tecvit, İslam ahlakı gibi konuların öğretildiğini belirtti. Peşe, kursiyerlere yönelik konuşmasında, “Amacımız hocaların sizlere öğrettikleri bu bilgileri sosyal hayatta kullanarak, annenize, babanıza, komşularınıza ve milletinize faydalı biri olmanızdır" dedi.

Konuşmaların ardından kursa katılan 110 öğrenciye katılım belgesi verilirken, başarılı olan 22 öğrenciye Kur’an-ı Kerim ve eşarp hediye edildi.

YAZ KUR’AN KURSLARI SONA ERDİ
YAZ KUR’AN KURSLARI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 10:33:00
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 11:25:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?