22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yaz spor okulları açılıyor

MURATPAŞA BELEDİYESPOR YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları, bu yıl, futbol, basketbol, tenis, cimnastik, yelken, tekvando ve yüzme olmak üzere 7 branşta açılıyor.

Muratpaşa Belediyespor tarafından açılan Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı.

Kızıltoprak Spor Salonu, Uğur Mumcu, M.Çetin Kaya, Konuksever Stadları, ASTUR ve 75. Yıl Spor Kompleksleri ile iki yüzme havuzunda düzenlenecek olan Spor Okullarında futbol, basketbol, tenis, jimnastik, yelken, tekvando ve yüzme olmak üzere 7 branş yer alacak. Cimnastik branşında 4-12, tenis ve basketbolda 6-15, tekvandoda 6 yaş ve üzeri, diğer branşlarda ise 7-15 yaş gruplarında haftanın üç günü yapılacak olan Yaz Spor Okulları 28 Haziran’da başlayıp 27 Ağustos’da sona erecek.

50 ile 150 TL arasında değişen ücretlerin belirlendiği Yaz Spor Okulu’na kayıtlar Muratpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Bürosu, Muratpaşa Belediyespor Kulübü ve spor tesislerinde yapılacak. Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptıran öğrencilere deneyimli antrenörler gözetiminde ders verileceğini belirten Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Akkaya, minik sporculardan yetenekli olanların Belediyespor’un alt yapısında değerlendirileceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:48:05
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 15:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?