1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yaz spor okulları kayıtları başladı

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları bu yıl, futbol, basketbol,tenis, jimnastik ve yelken olmak üzere 5 branşta açılıyor.

Muratpaşa Belediyespor tarafından açılan Yaz Spor Okulları'na kayıtlar başladı. Kızıltoprak Spor Salonu, Uğur Mumcu, M.Çetin Kaya, Konuksever Stadları, ASTUR ve 75. Yıl Spor Kompleksleri'nde düzenlenecek olan Spor Okullarında futbol, basketbol, tenis, cimnastik ve yelken branşları yer alacak.

Cimnastik branşında 4-14, diğer branşlarda 7-14 yaş gruplarında haftanın üç günü yapılacak olan Yaz Spor Okulları 22 Haziran'da başlayıp 11 Eylül'de sona erecek. 50 ile 150 TL arasında değişen ücretlerin belirlendiği Yaz Spor Okulu'na kayıtlar Muratpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Bürosu, Muratpaşa Belediyespor Kulübü ve spor tesislerinde yapılacak.

Yaz Spor Okulu'na kayıt yaptıran öğrencilerine deneyimli antrenörler gözetiminde ders verileceğini belirten Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Akkaya, minik sporculardan yetenekli olanların Belediyespor'un alt yapısında değerlendirileceğini belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 17:09:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?