21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yaz spor okuluna kayıtlar başlıyor

Binlerce sporcusuyla ve modern tesisleriyle Türkiye'nin en önemli spor kulüplerinden biri olan Kepez Belediyespor'un, 8 dalda açacağı yaz spor okuluna kayıtlar 1 Haziran'da başlıyor.

10 branşta 2 bin 700 lisanslı sporcusu, Beko Basketbol Ligi'nde takımı, 3 bin 500 kişilik spor salonu ve modern spor tesisleri olan Kepez Belediyespor, bu yıl da yüzlerce sporcuyu eğitecek.

Kepez Belediyespor'un, 2008 dönemi yaz spor okuluna kayıtlar, 1 Haziran'da başlıyor. Büyük ilgi gören Kepez Belediyespor'un yaz spor okulu, basketbol, futbol, tenis, karate, tekvando, tai-chi, güreş ve boks branşlarında açılacak. Yaz spor okuluna çocuklarını kayıt ettirmek isteyen veliler, Karatay Lisesi yanındaki Kepez Belediyesi Spor Müdürlüğü'ne, kimlik fotokopisi, 4 adet fotoğraf ve sağlık belgesi ile başvuru yapabilecek.

07-16 yaş grubundaki çocukların kabul edileceği yaz spor okulu, 24 Haziran'da başlayacak. Yaz spor okuluna katılacak öğrencilere, Kepez Belediyespor'un modern tesislerinde, uzman antrenörler tarafından spor eğitimi verilecek. Yetenekli öğrenciler, Kepez Belediyespor'a alınacak. Yaz spor okulu, 29 Ağustos tarihinde sona erecek.

Büyük ilgi gören Kepez Belediyespor'un yaz spor okulları ile öğrenciler yaz tatillerini hem eğlenerek hem de spor eğitimi alarak değerlendirme imkanı bulacak. Geçen yılki yaz spor okuluna 650 öğrenci katılmıştı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 16:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?