21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yaz spor okuluna rekor başvuru

Kepez Belediyespor’un açtığı yaz spor okulunda futbol branşına 500 öğrenci ile rekor başvuru yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, yaz spor okulundaki geleceğin futbolcu adaylarının antrenmanını izledi.

Modern tesisleriyle, binlerce sporcusuyla, Beko Basketbol Ligi’ndeki takımıyla Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Kepez Belediyespor’un 8 branşta açtığı yaz spor okuluna rekor başvuru gerçekleşti. Kepez Belediyespor’un yaz spor okullarında bin 61 öğrenci kaydını yaptırdı. En büyük ilgi de 500 başvuru ile futbol branşına gösterildi.

Kepez Belediyespor Futbol Teknik Sorumluları Şakir Filiz ve Mesut Uyar gözetiminde çim sahada yüzlerce çocuk, futbolu öğreniyor. Çocuklar, gelecekte iyi bir futbolcu olabilmek için çim sahada çalışırken, ailelerde saha kenarında çocuklarını ilgiyle takip ediyor. 500 futbolcu adayı, Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki çim sahada haftanın üç günü antrenman yapıyor.

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle, yaptırdığı modern spor tesisleriyle ilçeyi spor merkezi haline getiren Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış ile birlikte geleceğin futbolcu adaylarının antrenmanını izledi.

Başkan Öner, çocukların sevgi gösterisi altında futbol sahasına geldi. Çocuklara başarılar dileyen Öner, göreve geldikleri günden itibaren çocuklara, eğitime ve spora büyük önem verdiklerini söyledi.

Kepez Belediyespor’u Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri haline getirdiklerini ifade eden Başkan Öner, “Çocuklarımızın, yaz tatillerini sporla değerlendirmesi, Türk sporuna yetenekli sporcuları kazandırılması amacıyla 8 branşta düzenlediğimiz yaz spor okulu büyük ilgi gördü. Yaz spor okullarımıza bin 61 başvuru yapılması bizleri mutlu etti. Daha aydınlık bir gelecek için çocuklarımızın iyi yetişmesi gerekiyor. Kepez Belediyesi olarak çocuklarımızın sağlıklı, çağdaş bir şekilde yetişmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Yaz spor okulunun açılmasında emeği geçenlere, bizlere güvenip çocuklarını yaz spor okullarımıza gönderen ailelere teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, antrenmanın ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 12:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?