22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yaz Spor Okuluna yoğun ilgi

Tesisleriyle, alt yapısındaki binlerce sporcusuyla, Beko Basketbol Ligi'ndeki takımıyla Türkiye'nin en önemli spor kulüplerinden biri olan Kepez Belediyespor'un, 8 branşta açtığı yaz spor okulu büyük ilgi görüyor.

İlçedeki ilköğretim okullarına yönelik yapılan ve 3 bin 650 sporcunun katıldığı 1. Bahar Futbol Turnuvası'nın ardından Kepez Belediyespor, Antalyalı çocuklara yaz tatilinde yaz spor okuluyla kapılarını açıyor.

Kepez Belediyespor'un, 8 branşta açtığı yaz spor okuluna kayıtlar başladı. Büyük ilgi gören yaz spor okuluna şu ana kadar 100 öğrenci başvurdu Antalya'nın en büyük yaz spor okulunu düzenleyen Kepez Belediyespor'un, 2008 yaz spor okulu da büyük ilgi görüyor. 500 sporcunun alınmasının hedeflendiği yaz spor okulunda kayıtlar 24 Haziran'da sona erecek.

Ulusal turnuvalarda elde ettikleri başarılarla sporda marka haline geldiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, büyük ilgi gören yaz spor okullarında, bu yıl da Türk sporuna yüzlerce sporcu yetiştireceklerini söyledi.

Öner, "Spora ve sporcuya önem veren bir anlayışla çalışıyoruz. Bu anlayışla, yaz spor okuluna açtık. Üç yılda Türk sporuna yüzlerce sporcu kazandırdık. Yaz spor okulları ile çocuklarımıza, yaz tatillerini spor yaparak geçirebilecekleri güzel ve sağlıklı bir fırsat sunuyoruz. Çocuklarımızı, yaz spor okulumuza bekliyoruz" dedi.

Yaz spor okuluna, 7-16 yaş arasındaki çocuklar, kimlik fotokopisi, sağlık belgesi, 4 adet fotoğraf ile başvurabilecek. 7-16 yaş grubundaki çocukların kabul edileceği yaz spor okulunda eğitim, 24 Haziran'da başlayacak. Yaz spor okuluna katılacak öğrencilere, Kepez Belediyespor'un modern tesislerinde, uzman antrenörler tarafından spor eğitimi verilecek. Yetenekli öğrenciler, Kepez Belediyespor'a alınacak. Yaz spor okulu, 29 Ağustos'ta sona erecek.

Büyük ilgi gören Kepez Belediyespor'un yaz spor okulları ile öğrenciler yaz tatillerini hem eğlenerek hem de spor eğitimi alarak değerlendirme imkanı bulmuş olacak. Geçtiğimiz yıl ki yaz spor okuluna 650 öğrenci katılmıştı.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 16:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?