1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yazar müdüre kitaplı uğurlama...

13 Mayıs 2006 tarihinde Antalya Emniyet Müdürü olarak atanan Feyzullah Arslan'la ilgili yazılı ve görsel medyada çıkan makale, haber ve fotoğrafları derleyerek geniş arşiv oluşturan Antalya Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru İsa Altun (44) bu çalışmasını kitaplaştırıp Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'a sürpriz yaptı.

7 Temmuz günü Antalya'dan ayrılarak Hollanda Güvenlik Ataşesi olarak atanan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, makamında Polis Memuru İsa Altun'u kabul etti.

Topladığı arşivle ilgili açıklamada bulunan polis memuru İsa Altun "Arslan, gerek gerçekleştirdiği toplum destekli projelerle, gerekse de bize sağladığı motivasyonla Antalya'da iyi bir sinerji sağladı. Halkla kurulan ve geliştirilen sağlıklı ilişkiler sonucunda suç oranında önemli düşüşler sağlandı. Bu makalelerin sadece anılarda kalmasını istemedim. Kitap haline getirerek, bizden sonra gelen meslektaşlarımız da yazılanları ve çizilenleri görsünler ve bu değerli görüşlerin onlara da ilham olmasını arzu ettim. Kitap 2 ayrı cilt halinde olacak. Bu çalışmanın çok yararlı bir başucu kitabı olarak yüreklerde yer alacağına inanıyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 19:06:49
Güncelleme :1 Temmuz 2009 Çarşamba 19:10:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?