7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yazıcıoğlu: mahkemede hesaplaşacağız

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP'nin Yasin Hayal'e para verdiğinin söylendiğini,bunu söyleyenlerin hepsiYle mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi.

BBP'nin Manavgat'ta düzenlenen "Eğitim Semineri"nin açılışında konuşan Muhsin Yazıcıoğlu, bugün bir gazetede Hrant Dink cinayeti sanıklarından Yasin Hayal'in "BBP'den 1 milyar lira aldım" dediği yolundaki habere atıfta bulunarak, şunları söyledi:

"BBP'ye karşı bu cinayetin ardından linç girişimi var. Bir fotoğraf karesinden neler çıkardılar. Şimdi de 3 yıl önce olan olayları gündeme taşıyarak BBP'yi odak yapmaya çalışıyorlar. BBP'nin para verdiği söyleniyor. Bunu söyleyenlerin hepsi ile mahkemede hesaplaşacağız."

BBP Trabzon İl Başkanı Yaşar Cihan da, "Yasin Hayal'in Tekirdağ 2 nolu F tipi cezaevinde savcıya verdiği ek ifadesinde 'BBP Trabzon İl Başkanı ailem vasıtasıyla bin YTL para verdi' şeklindeki sözlerini hatırlatan gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Ben iş adamıyım. 8 aydır da BBP Trabzon il başkanıyım. Zaman zaman da muhtaç ailelere yardımda bulunurum. Yasin Hayal'in ailesini tanımam. Yasin Hayal'in ailesine 3 yıl önce yardımda bulundum ama o zaman il başkanı değildim."

a.a
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 12:52:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?