15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yazıcıoğlu’nun ismi yaşayacak

YAZICIOĞLU’NUN İSMİ KEPEZ’DE YAŞAYACAK

Kepez Belediyesi, Büyük Birlik Partisi(BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu, ölümünün 1’inci yıldönümünde, meclis kararıyla isminin verildiği parkı, hizmete açarak anacak.

Geçtiğimiz yıl meydana gelen helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden BBP’nin eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi, Kepez’de yaşayacak. Kepez Belediye Meclisi’nin 2009 yılı Mayıs ayı toplantısında, Yazıcıoğlu’nun isminin Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 8 dönümlük parka verilmesi oy birliği ile kabul edilmişti. Kepez Belediyesi de, Yazıcıoğlu’nun ölümünün 1’inci yıldönümünde isminin verildiği parkı, Pazar günü törenle hizmete açacak. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’na, Yazıcıoğlu’nun fotoğrafının bulunduğu ve ‘Üşüyorum’ şirinin yazıldığı mermer bir kaide konulacak. 8 dönüm alandan oluşan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın içerisinde süs havuzu, meydan, basketbol sahası, yürüyüş yolları ve fitness aletleri yer alıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Antalyalıları, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın açılışına davet ederek, “Tanıdığım bir siyasi büyüğümdü. Bir kez daha kendisini rahmetle, minnetle anıyoruz.Yazıcıoğlu’nun, Türk siyasetine kazandırdığı çok önemli bir siyasi duruşu vardı” şeklinde konuştu.

YAZICIOĞLU’NUN İSMİ KEPEZ’DE YAŞAYACAK
YAZICIOĞLU’NUN İSMİ KEPEZ’DE YAŞAYACAK
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 11:34:01
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 11:43:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?