16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Yenal Tuncer Antalyaspor'da

ANTALYASPOR, YENAL TUNCER İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Turkcell Süper Lig takımlarından Antalyaspor, dış transferde Bursaspor'dan Yenal Tuncer'i bir yıllığına kiraladı.

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Kırmızı-beyazlı takım, kadrosunu Yenal Tuncer ile güçlendirdi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Yenal Tuncer katıldı. Denizlispor altyapısından yetişen ve 4 sezondur Bursaspor'un sol kanadında görev yapan 25 yaşındaki Yenal Tuncer, kiralık olarak Kırmızı-beyazlı ekip ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Ümit Milli Takım formasını da giyen Yenal Tuncer'in Antalyaspor'a kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Akıncıoğlu, "Bursaspor'da başarılı bir çizgi yakalamış olan Yenal'ı Antalyaspor ile bir yıllığına bugün imza atıyor. Yenal, Ümit Milli Takımda da yer aldı. Bursaspor ve Denizlispor'daki performansı göz önünde. Teknik heyet ve teknik direktörümüz Mehmet Özdilek'in Yenal'a güveni tam. Yenal, bu yıl gücümüze güç katacak" dedi.

Bursaspor'dan kiralık olarak gelen Yenal ise, "Antalyaspor gibi büyük bir camiaya gelmekten mutluyum. Antalya'da performansımı daha da yükselteceğim. Başkanıma ve Mehmet hocama teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu. Yenal'ın imza törenin heyecanlı olduğu gözlendi.

Öte yandan, Kırmızı-beyazlılar bugün Fenerbahçe'den Deniz Barış ile de sözleşme imzalayacak.

ANTALYASPOR, YENAL TUNCER İLE SÖZLEŞME İMZALADI
ANTALYASPOR, YENAL TUNCER İLE SÖZLEŞME İMZALADI
ANTALYASPOR, YENAL TUNCER İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 14:18:05
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 15:24:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?