16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Yeni Ak Parti'lilere rozet

YENİ AK PARTİLİLERE ROZETLERİ TAKILDI

AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlenen Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’nda, Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye geçen Avsallar Belediye Başkanı Enver Görgülü ile 3 belediye meclis üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Arslan’a AK Parti rozetleri takıldı.

Şubat ayı Danışma Meclisi Toplantısı’na Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Koordinatörü ve İzmir Milletvekili Taha Aksoy, Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Yusuf Ziya İrbeç, Abdurrahman Arıcı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, önceki dönem milletvekilleri, ilçe, belde belediye başkanları, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Danışma Meclisi Toplantısı’nın başında gerçekleştirilen törende, MHP’den istifa edip, AK Parti’ye katılan Alanya İlçesi Avsallar Beldesi Belediye Başkanı Enver Görgülü’ye AK Parti rozetini Antalya Koordinatörü ve İzmir Milletvekili Taha Aksoy taktı. MHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Avsallar Belediye Meclis üyesi Mehmet Sönmez’in rozetini Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Meclis üyesi Mustafa Gürses’in rozetini AK Parti MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Sadık Badak, Meclis üyesi Kerim Demirel’in rozetini Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Avsallar MHP Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti’ye katılan Ali Arslan’ın rozetini ise Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı taktı.

Toplantıda Antalya Milletvekilleri adına konuşan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığı’na seçilen Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu AK Parti hükümetinin dış politikası hakkında bilgiler verdi. Avrupa Konseyi’ndeki çalışmaları ile hükümetin uyguladığı dış politika konularında partilileri bilgilendiren Çavuşoğlu, son 7 yılda Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında saygınlık kazandığını ve itibarının her geçen gün biraz daha arttığını ifade etti.

YENİ AK PARTİLİLERE ROZETLERİ TAKILDI
YENİ AK PARTİLİLERE ROZETLERİ TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 17:19:02
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 17:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?