7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yeni albümüyle yaza damgasını vuracak

Sibel Can, yeni albümünde yer alan parçalarını ilk kez Antalya'da seslendirdi. Antalya Side Sueno Otel'de sahne alan ünlü sanatçı, bir yıldır çalışmalarını yürüttüğü yeni albümünün yaza damgasını vuracağını söyledi.

 
Konser öncesi yeni albümüyle ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sibel Can, albümünde Tarkan, Sezen Aksu, Bülent Özdemir ile Sertar Ortaç'ın söz ve bestelerinin yer aldığı parçalar bulunduğunu belirterek, albümün ilk klibini Tarkan'dan aldığı "Çakmak çakmak" parçasına, ikinci klibi de Bülent Özdemir'in bestelediği "Benim yerime de sev" parçasına çekeceğini söyledi. Albüm çalışmasında kendisine destek olan sanatçı arkadaşlarına teşekkür eden Sibel Can, albümünün yaza damgasını vuracağını vurguladı.

Can, basın mensuplarının Seda Sayan ve Hülya Avşar ile ilgili sorularına ise "Beni bu muhabbetlerden uzak tutun. Beni herkes sever. Kimse kıskanmaz" diye cevap verdi. Sibel Can, 16. albümünü çıkardığını ve yorumlarında hep en iyisini yapmaya gayret gösterdiğini söyledi.


Sueno Otel'de düzenlenen programda ünlü sanatçı Sibel Can'ın sahne almasından önce oteldeki Rus, Alman, İngiliz ve Türk tatilciler hep bir ağızdan 10. yıl marşını okudu. Havai fişek gösterileri ile sahneye çıkan ünlü sanatçı Sibel Can, konserine albümünün iddialı parçalarından Tarkan'a ait "Çakmak çakmak" parçasıyla başladı.

Yeni albümü olmasına rağmen hayranlarıyla birlikte Çakmak Çakmak parçasını söyleyen ünlü sanatçı daha sonra albümünde yer alan bestesi Bülent Ödemir'e ait olan "Benim yerime de sev" parçasını seslendirdi. Son günlerin popüler parçası "Cennet"i, bestecisi Bülent Özdemir ile düet yaparak seslendiren Sibel Can, dansları ve yeni albümündeki parçalarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 10:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?