7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yeni Doğan mahallesine kaldırım

Kepez Belediyesi, Vakıflarla ilgili mülkiyet sorununu bitirdiği, yollarına sıcak asfalt döktüğü Yeni Doğan Mahallesi’nin kaldırım sorunu da çözülüyor. Mahallede 5 bin 100 m2 beton kaldırım çalışması yapılıyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in girişimleri sonucu Vakıfla ilgili mülkiyet sorunu çözülen, yollarına sıcak asfalt dökülen Yeni Doğan Mahallesi’nin, kaldırımları da yapılıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasının ardından mahallede, ilk sıcak asfalt çalışmasını başlatmıştı. Sıcak asfalt çalışmasının büyük oranda tamamlanmasını ardından Yeni Doğan Mahallesi’nde ilk beton kaldırım çalışması başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, 5 bin 100 metrekare alanda beton kaldırım çalışması gerçekleştiriyor. Sıcak asfaltın ardından, kaldırım çalışmasının tamamlanmasıyla Yeni Doğan Mahallesi’nin, çamur ve tozlu yol sıkıntısını da bitmiş olacak.

Başkan Öner, mülkiyet sorunuyla, asfaltıyla, parkıyla, kaldırımıyla mahallelerin sorunlarının tamamına yakınını çözme anlayışıyla çalıştıklarını söyledi. 4 yıl içerisinde 30’a yakın mahallenin sıcak asfaltını, kaldırımını ve parkını yaptıklarını anımsatan Öner, “Yaptığımız yatırımla artık Kepez’in mahalleleri çağdaş bir şehir görüntüsü kazandı. Göreve geldiğimizde belde halkına ‘ayağınız çamura ve toza değmeyecek’ sözü verdik. Bu sözümüzü 4. yılımızı geride bırakırken, 30’a yakın mahallede yerine getirdik. Görev süremizde 52 mahallemizin alt yapısını bitirmeyi hedefliyoruz. Bunu başarmak için de gece-gündüz çalışıyoruz. Vakıf mülkiyetini çözdüğümüz Yeni Doğan Mahallesi, ilk sıcak asfalt ve kaldırımla bizim dönemizde tanıştı. Asfalt ve kaldırım çalışmasıyla Yeni Doğan Mahalle sakinlerinin de ayağı artık çamura ve toza değmeyecek.” ifadesini kullandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2007 Cuma 15:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?